kiełbasa biała z grilla

Oceń przepis!

Biała kiełbasa z grilla w sosie musztardowo-chrzanowym

Ilość Porcji: 8

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: szybkie, łatwe

2013-07-04 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • pół kilo białej parzonej kiełbasy
  • 3 łyżki śmietany
  • 3 łyżki musztardy Dijon
  • 2 łyżki chrzanu
  • sól i pieprz

Przygotowanie:


1. Śmietanę, musztardę oraz chrzan dokładnie wymieszaj w miseczce, dopraw do smaku solą i pieprzem, odstaw do lodówki.

2. Rozgrzej grill ogrodowy, ponacinaj kiełbaski i ułóż je na ruszcie.

3. Grilluj kiełbasy przez około 10 minut co jakiś czas obracając.

4. Podawaj z przygotowanym musztardowym sosem, sałatkami oraz pieczywem.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu