Faszerowany boczek z grilla

Oceń przepis!

Boczek z grilla faszerowany mięsem mielonym

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-05-08 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • boczek chudy
  • około pół kilo mięsa mielonego z łopatki
  • przyprawa do mięsa mielonego
  • przyprawa do boczku

Przygotowanie:


1. Plastry boczku przypraw przyprawą do boczku, a mięso mielone posyp przyprawa do mięsa i wymieszaj.

2. Przekładaj boczek mięsem i nitką okręcaj boczek.

3. Rozgrzej grill ogrodowy, piecz przygotowany boczek przez 20 minut, od czasu do czasu obracając.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz



Polecane przepisy z grilla:



Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu