Przyprawa do ryby z grilla

Oceń przepis!

Chrzanowa przyprawa do ryb z grilla

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-10-25 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 10cm kawałek korzenia chrzanu
  • 2 łyżki gruboziarnistej soli
  • łyżka białego mielonego pieprzu
  • łyżka cukru
  • 1 1/2 łyżki wódki

Przygotowanie:


1. Obierz chrzan i zetrzyj na drobnych oczkach tarki tak aby uzyskać 15dag papki.

2. W miseczce dokładnie wymieszaj chrzan z pozostałymi składnikami.

3. Używaj do grillowania ryb, przechowuj w lodówce w zamkniętym naczyniu.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz



Polecane przepisy z grilla:



Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu