Pstrąg z grilla z cytryną i ziołami

Oceń przepis!

Cytrynowy pstrąg z grilla

Ilość Porcji: 1

Czas przyrządzania: 15, 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-05-08 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 1 świeży wypatroszony pstrąg
  • mała cytryna
  • łyżeczka pieprzu cytrynowego
  • garść świeżych ziół (kolendra
  • bazylia
  • pietruszka)

Przygotowanie:


1. Cytrynę pokrój w plastry. Wypatroszonego pstrąga posyp w środku pieprzem, umieść tam plasterki cytryny.

2. Posyp wierzch ryby świeżymi ziołami.

3. Przygotuj grill ogrodowy. Grilluj rybę w folii aluminiowej z obydwu stron, aż skórka będzie zarumieniona.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu