Grillowany dorsz

Oceń przepis!

Dorsz z grilla tradycyjny

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 15 minut (marynowanie 1 godzina)

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-02-10 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

387

Przygotowanie:


1. Rybę umyj, osusz papierowym ręcznikiem i podziel na porcje.

2. Wymieszaj pozostałe składniki i powstałą mieszanką posmaruj kawałki ryby.

3. Zawiń rybę w folię i odłóż do lodówki na minimum godzinę.

4. Rozgrzej grill ogrodowy do średniej temperatury i piecz ok. 10 minut z każdej strony.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz



Polecane przepisy z grilla:



Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu