grillowane białe kiełbaski

Oceń przepis!

Grillowana biała kiełbasa z boczkiem i mozzarellą

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2013-07-12 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 8 białych parzonych kiełbas
  • 8 plastrów wędzonego boczku
  • 10dag mozzarelli
  • 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
  • przyprawa do grilla

Przygotowanie:


1. Kiełbaski posyp przyprawą do grilla.

2. Ser pokrój na półplastry, posyp je bazylią.

3. Na każdej kiełbasce ułóż kawałki sera i ciasno owiń plastrem boczku. Zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął.

4. Rozgrzej grill ogrodowy, ułóż kiełbaski na ruszcie, grilluj przez około 15 minut często obracając.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu