Grillowane gruszki z miodem

Oceń przepis!

Grillowane gruszki z miodem

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: tanie, łatwe

2012-05-08 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 4 gruszki
  • 8 łyżeczek miodu płynnego
  • 2 łyżeczki masła

Przygotowanie:


1. Gruszki przekrój wzdłuż i wyciągnij łyżeczką gniazdka z nasionami.

2. Rozgrzej grill ogrodowy, każdą połówkę gruszki zawiń w folię aluminiową i połóż na ruszt.

3. Grilluj przez ok.10 minut. Po zdjęciu z grilla odwiń gruszki z folii, a do gniazd po nasionach nałóż po łyżeczce miodu z odrobiną masła.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu