grillowane parówki z serem

Oceń przepis!

Grillowane parówki z serem i boczkiem

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2013-05-16 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 8 parówek
  • 10dag sera żółtego
  • mielona słodka papryka
  • 15dag chudego boczku

Przygotowanie:


1. Parówki natnij wzdłuż na całej długości.

2. Ser pokrój w słupki, włóż je do parówek i posyp papryką.

3. Kiełbaski dokładnie zawiń w plastry boczku.

4. Rozgrzej grill ogrodowy, ułóż parówki na ruszcie.

5. Grilluj kiełbaski po 5 minut z każdej strony, podawaj z lekko opieczoną bułką.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu