Faszerowane pieczarki z grilla

Oceń przepis!

Grillowane pieczarki z jajecznym farszem

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2013-04-09 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 10 dużych pieczarek
  • 20dag żółtego sera
  • 15dag szynki
  • mała cebula
  • 3 łyżki oleju
  • 3 jajka
  • 1 papryka
  • łyżka koperku
  • sól i pieprz

Przygotowanie:


1. Jajka ugotuj na twardo, umyj pieczarki i usuń nóżki.

2. Drobno posiekaj i wymieszaj ze sobą jajka, szynkę i paprykę.

3. Sól, pieprz i koperek wymieszaj z olejem.

4. Nafaszeruj pieczarki, ułóż każdą na osobnym kawałku folii.

5. Wierzch każdej pieczarki posmaruj olejem, posyp startym serem, delikatnie zawiń folię.

6. Rozgrzej grill ogrodowy, grilluj pieczarki przez około 20 minut.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu