Pieczarki z grilla z szynką i serem

Oceń przepis!

Grillowane pieczarki z serem i szynką

Ilość Porcji: 4-5

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-04-06 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 20 dużych pieczarek
  • 20 plastrów szynki
  • 20 plastrów sera
  • masło
  • natka pietruszki lub szczypiorek

Przygotowanie:


1. Pieczarki oczyść, usuń nóżki.

2. Posmaruj każdą pieczarkę odrobiną masła, ułóż po plastrze szynki i sera.

3. Rozgrzej grill ogrodowy, połóż pieczarki blaszkami do góry na naoliwionym ruszcie.

4. Grilluj aż ser się roztopi (8-10 minut), pod koniec posyp posiekaną pietruszką lub szczypiorkiem.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu