Dorsz z grilla z jabłkami

Oceń przepis!

Grillowany dorsz z jabłkami

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-12-13 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 80dag filetu z dorsza
  • 4 jabłka
  • sok z 1 cytryny
  • sól
  • biały pieprz

Przygotowanie:


1. Rybę umyj i osusz, skrop sokiem cytrynowym, dopraw solą i pieprzem.

2. Umyj i obierz jabłka, pokrój na ćwiartki i usuń gniazda nasienne.

3. Rozgrzej grill ogrodowy, rybę i jabłka ułóż na tackach do grillowania.

4. Grilluj przez 10 minut z każdej strony.

5. Podawaj z pieczywem.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu