Hot-dogi z kiełbaskami z grilla

Oceń przepis!

Hot-dogi z grillowanymi kiełbaskami

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 5 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-09-06 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 4 bułki do hot-dogów
  • 4 kiełbaski
  • 4 plasterki boczku
  • 4 plastry sera
  • keczup
  • majonez
  • musztarda

Przygotowanie:


1. Bułki rozkrój na pół z jednej strony na całej długości. Kiełbaski ponacinaj.

2. Rozgrzej grill ogrodowy, na ruszt połóż kiełbaski i plastry bekonu, grilluj aż się zarumienią.

3. Każdą upieczoną kiełbaskę zawiń w plaster sera, a następnie bekonu, ponownie umieść na ruszcie. Bułki połóż na grillu naciętą stroną do dołu, grilluj chwilę, aż się zarumieni.

4. Gdy ser zacznie się topić, umieść kiełbaski w bułkach.

5. Podawaj z dodatkiem keczupu, majonezu, musztardy i innych dowolnych dodatków.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu