Grillowana kiełbasa w piwie

Oceń przepis!

Kiełbasa z grilla w piwie

Ilość Porcji: 6

Czas przyrządzania: 5 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-03-26 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 6 kiełbas
  • butelka jasnego piwa
  • przyprawa do grilla

Przygotowanie:


1. Rozgrzej grill ogrodowy, ponacinaj kiełbasy.

2. Piwo wlej do miski, zanurz w nim kiełbasy. Po 2 minutach połóż je na rozgrzanym ruszcie i posyp przyprawą. Grilluj z obu stron.

3. Kiedy kiełbasa się zarumieni, ponownie włóż ją do piwa, wyciągnij, połóż na ruszt, przypraw i grilluj jeszcze chwilę.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu