kociołek węgierski

Oceń przepis!

Kociołek węgierski

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: -

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-08-21 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

Przygotowanie:


Kociołek do gotowania nad ogniem wykonany ze stali Inox. Idealny do przyrządzania na świeżym powietrzu pysznych, aromatycznych dań jednogarnkowych jak gulasz, zupa czy leczo. Kociołek Farmcook to profesjonalne wyposażenie, które doskonale sprawdzi się w ogrodzie, a także na biwakach i plenerowych wypadach.

 

Zapraszamy do zakupów.  Zobacz w naszym sklepie zobacz grille ogrodowe na trójnogu w naszym sklepie

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu