Cytrynowo koperkowa marynata do grilla

Oceń przepis!

Marynata cytrynowo-koperkowa do ryb, owoców morza i drobiu z grilla

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-03-08 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 5 łyżek soku z cytryny
  • 2 łyżki oliwy
  • 3 łyżki koperku
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 3 łyżeczki startej skórki z cytryny
  • łyżeczka mielonej papryki
  • pół łyżeczki soli

Przygotowanie:


1. Koperek i pietruszkę drobno posiekaj.

2. Połącz wszystkie składniki tak, aby oliwa nie oddzielała się od reszty.

3. Stosuj do marynowania ryb i owoców morza oraz mięsa drobiowego na grilla.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu