Piwna marynata do grilla

Oceń przepis!

Marynata piwna do mięs

Ilość Porcji: 500g

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-02-09 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • pół litra piwa
  • 2 cytryny
  • 10 ząbków czosnku
  • łyżka tymianku
  • 2 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie:


1. Umyj i drobno pokrój cytryny, obrany czosnek przepuść przez praskę.

2. Wymieszaj ze sobą wszystkie składniki.

3. Zalej mięso marynatą i trzymaj przykryte przez 12 godzin w lodówce lub 3 godziny w temperaturze pokojowej.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu