Marynata z ciemnego piwa

Oceń przepis!

Marynata piwno-jabłkowa do mięs z grilla

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-11-20 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • mała butelka ciemnego piwa typu Porter
  • pół szklanki koncentratu jabłkowego
  • 4 łyżki cukru
  • łyżka soli
  • łyżka pieprzu
  • łyżka rozmarynu
  • 5 ziaren ziela angielskiego
  • 2 goździki

Przygotowanie:


1. Wszystkie składniki wymieszaj w misce.

2. Marynuj mięso i drób na grilla przez 1-2 godziny w lodówce.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz



Polecane przepisy z grilla:



Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu