Tajska marynata do ryb z grila

Oceń przepis!

Marynata tajska do ryby z grilla

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2013-02-26 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 2 łyżki sosu sojowego
  • łyżka słodkiego sosu chili
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek lub sezamowego oleju
  • 2 łyżeczki soku z limonki
  • 1 cebula
  • łyżeczka startego korzenia imbiru
  • pęczek kolendry
  • łyżeczka cukru

Przygotowanie:


1. Umyj kolendrę i drobno posiekaj.

2. Posiekaj cebulę, zetrzyj imbir na tarce.

3. Wymieszaj wszystkie składniki w miseczce.

4. Użyj do marynowania ryby (2-3h).

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu