Marynata z jałowcem do dań z grilla

Oceń przepis!

Marynata z jałowcem do mięs z grilla

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 15 min

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-06-13 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • oliwa z oliwek
  • 1 łyżeczka ostrej papryki pieprz
  • sól
  • przyprawa typu vegeta
  • 1 cebula
  • 4-5 ząbków czosnku
  • 2 ziarenka jałowca

Przygotowanie:


1. Oliwę z oliwek wlej do pojemnika, dodaj paprykę, zioła, pieprz, vegetę i dobrze wymieszaj.

2. Cebulę drobniutko posiekaj, czosnek i ziarenka jałowca rozgnieć.

3. Wszystko dokładnie wymieszaj, dopraw według uznania pieprzem i solą.

4. Gotową marynatę można wykorzystać do marynowania karkówki, drobiu oraz ryb.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu