Marynata do grilla z limonki i kolendry

Oceń przepis!

Marynata z limonki i kolendry do ryb, owoców morza i mięs z grilla

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 15 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-10-03 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 8 limonek
  • pęczek kolendry
  • 60ml oleju

Przygotowanie:


1. Zetrzyj z limonek 2 łyżki skórki.

2. Wyciśnij z limonek szklankę soku.

3. Do blendera wlej sok, dodaj skórkę i umyte listki kolendry, zmiksuj.

4. Dodaj olej, zmiksuj.

5. Mięso marynuj przez około godzinę, a ryby i owoce morza przez kilka minut.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz



Polecane przepisy z grilla:



Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu