Miętowy sos do potraw z grilla

Oceń przepis!

Miętowy sos do dań z grilla

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: muszę się wykazać :), szybkie, łatwe

2012-09-04 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 250ml jogurtu naturalnego
  • łyżeczka soku z cytryny
  • 4 łyżki mięty
  • sól i pieprz do smaku

Przygotowanie:


1. Miętę drobno posiekaj, wymieszaj z jogurtem i sokiem z cytryny.

2. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

3. Podawaj jako dodatek do mięs i warzyw z grilla.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu