Faszerowane kiełbaski z grilla

Oceń przepis!

Nadziewane kiełbaski z grilla

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 30 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-06-06 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 4 śląskie kiełbaski
  • 2 łyżki masła
  • 1 średnia cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka musztardy
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:


1. Obierz cebulę i pokrój w drobną kosteczkę, czosnek przeciśnij przez praskę i rozetrzyj z solą.

2. Na małej patelni rozgrzej masło, wrzuć cebulę z czosnkiem, przypraw pieprzem, solą, połącz z musztardą i starannie wymieszaj.

3. Kiełbaski wzdłuż natnij.

4. Rozgrzej grill ogrodowy. Naciętą stronę krótko przysmaż żeby pod wpływem temperatury się otworzyła, szczelinę wypełnij przygotowaną cebulą.

5. Piecz na gorącym grillu, aż do wyraźnego zrumienienia.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu