Oceń przepis!

Pasta z ryby wędzonej

Ilość Porcji: -

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2015-03-12 przez Nowak612

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

Przygotowanie:


Mięso ryby wędzonej oddzielić widelcem od kręgosłupa, dwukrotnie przekręcić przez maszynkę.

Do masy rybnej dodać twarożek i dobrze zmiksować.

Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem Worcestershire.

Aby uzyskać ładny, pomarańczowy kolor, można dodać kilka kawałków czarniaka.

Jeszcze raz zmiksować, podawać ze świeżym chlebem.`

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu