Grillowane pstrągi

Oceń przepis!

Pstrąg grillowany maślano-keczupowy

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 10 minut (+marynowanie)

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-11-09 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 4 sprawione pstrągi
  • sok z 1 cytryny
  • sól i pieprz
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 łyżki keczupu
  • 3 łyżki masła

Przygotowanie:


order estrace online, estrace next day no prescription needed. public group active 4 days, overnight estrace c.o.d but estrace online without a prescription 1. Umyte i osuszone pstrągi skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem, odstaw do lodówki na 2-3 godziny.

2. Ryby posmaruj oliwą, rozgrzej grill ogrodowy.

3. Ułóż pstrągi na ruszcie i grilluj przez około pół godziny co jakiś czas obracając.

4. Keczup wymieszaj z masłem i pod koniec grillowania posmaruj nim ryby.

5. Podawaj z pieczywem i dodatkami.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu