Pstrąg z grilla z chrzanem i koperkiem

Oceń przepis!

Pstrąg z grilla z koperkiem i chrzanem

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: -

2012-03-27 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 4 sprawione pstrągi
  • 4 łyżeczki masła
  • oliwa
  • pęczek koperku
  • 4 łyżeczki chrzanu
  • sól i pieprz

Przygotowanie:


1. Przygotuj 4 kawałki folii aluminiowej, nasmaruj je oliwą.

2. Na każdym kawałku folii ułóż po 1 pstrągu, przypraw solą i pieprzem.

3. Do środka ryb włóż po łyżeczce masła i chrzanu oraz dużą ilość posiekanego koperku.

4. Przygotuj grill ogrodowy, na ruszcie układaj zawinięte w folię pstrągi.

5. Grilluj przez pół godziny kilka razy obracając.

Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu