Kociołek węgierski Farmcook Inox na trójnogu 6l



Kociołek węgierski daje wielbicielom kucharzenia pod chmurką sporą gamę możliwości. Można w nim przyrządzać pyszne, aromatyczne zupy, gulasze i wszelkie inne jednogarnkowe dania, których smak i zapach nie ma sobie równych. Kociołek można łatwo odpinać do mycia, a także w razie potrzeby zawiesić w jego miejsce ruszt i korzystać z grilla.

 

DANE TECHNICZNE:

Kociołek węgierski Farmcook o pojemności 6 litrów (dla 3-4 osób) wykonany został z trwałej, odpornej na ekstremalne temperatury blachy inox. Materiał ten bardzo dobrze rozprowadza i trzyma ciepło. Kociołek zawieszany jest na łańcuchu zamocowanym do trójnogu o wysokości 120cm. Długość łańcucha można łatwo regulować, zmieniając w ten sposób wysokość kociołka nad ogniskiem. Odpinany karabinek pozwala w szybki sposób zdejmować kociołek z łańcucha. Rozkładany trójnóg wykonany jest ze stali pomalowanej proszkowo.

ZALETY PRODUKTU:

Kociołek węgierski to naczynie przeznaczone do przyrządzania nad ogniskiem aromatycznych, smacznych dań jednogarnkowych. Ich charakterystycznego niepowtarzalnego smaku  nie da się uzyskać w gotując w domu. Przyrządzanie jedzenia na świeżym powietrzu jest też okazją do przyjemnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi.
Naczynia Farmcook posiadają niezbędne atesty dopuszczające je do bezpośredniego kontaktu z żywnością.

Cena: 155.00 PLN

Shipping:0.00 PLN

Loading Updating cart...

Koszyk

Twój koszyk

Your shopping cart is empty

Kociołek żeliwny Farmcook + palenisko „Pan 32”

Cena: 320.00 PLN

Shipping:0.00 PLN

Loading Updating cart...

Kociołek węgierski Inox Farmcook 8l z pokrywką

Cena: 100.00 PLN

Shipping:0.00 PLN

Loading Updating cart...

Kociołek węgierski żeliwny Farmcook 16l

Cena: 179.00 PLN

Shipping:0.00 PLN

Loading Updating cart...

Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu