
Oceń przepis!
Sycylijska przyprawa do mięs z grilla
Ilość Porcji: -
Czas przyrządzania: 10 minut
Czas grillowania:-
Trudność: -
2012-09-20 przez admin
Składniki:
- 2 łyżki suszonego oregano
- 2 łyżki suszonego majeranku
- 2 łyżki suszonego tymianku
- 2 łyżki cząbru
- 1 łyżka czosnku granulowanego
- 2 łyżki soli
- 1 łyżka pieprzu świeżo mielonego
- 1 łyżeczka papryki słodkiej mielonej
Przygotowanie:
1. Zioła delikatnie rozgnieć w moździerzu.
2. Dodaj pozostałe składniki, dokładnie wymieszaj.
3. Wsyp do zamykanego naczynia, używaj do nacierania drobiu i wołowiny.
Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!
Dodaj komentarz
Inne przepisy z tej kategorii:
Polecane przepisy z grilla:
Pasta imbirowa do mięs z grilla
Ilość Porcji: -
Czas przyrządzania: 15 minut
Trudność: -
Średnia ocen: / 5
Majonez z kaparami i ogórkiem
Ilość Porcji: 4
Czas przyrządzania: 10 minut
Trudność: -
Średnia ocen: / 5
Przyprawa meksykańska do dań z grilla
Ilość Porcji: -
Czas przyrządzania: 5 minut
Trudność: -
Średnia ocen: / 5